Η καταστολή της απεργίας 5-10-2011



Η μοναδική molotov που έπεσε στο Σύνταγμα, η τραμπούκικη συμπεριφορά των αμερικανοτσολιάδων μπάτσων του ΠΑΣΟΚ για μια ακόμη φορά, οι τρεις απόπειρες τους να μου σπάσουν την κάμερα, η παραλίγο προσαγωγή μου.
Εξοργισμένοι έφηβοι χωρίς μέλλον , που πετούν πέτρες στους εκπροσώπους του "κράτους". Εξοργισμένοι συνδικαλιστές που αποφάσισαν τώρα οτι δεν εμπιστεύονται το ΠΑΣΟΚ και τα βάζουν με τους εφήβους.
Ο γνωστός τραμπούκος που γελούσε με τον πετροπόλεμο μέχρι που μάτωσε και ήθελε να κλάψει - σύντομα θα τον δούμε σε κάποια πλατεία να βγάζει το άχτι του σε Πακιστανούς, αυτούς δηλαδή που φταίνε για τα σημερινά χάλια της ένδοξης πατρίδας του.
υγ: την ύπουλη μπουνιά που δέχτηκα στα γεννητικά όργανα δεν την έγραψε η κάμερα

8 σχόλια:

  1. Βαράνε με γκλόμπς εκ προοιμίου , κτυπάνε γυναίκες με την ασπίδα , ουρλιάζουν και απειλούν οι μπουλο-τραμπούκοι και κανείς υποτίθεται αρμόδιος δεν τούς σταματάει .
    Σπρώχνουν κα τραβάνε τον κάμεραμάν για να τού πάρουνε την κάμερα , τον πετάνε κάτω , τον χτυπάνε ….. χώρα τάχατες δημοκρατική . Προφανώς οι ανεξάρτητοι ρεπόρτερς
    (εκτός συντεταγμένων εργολαβικών καναλιών και φυλλάδων) έχουν γίνει πρώτος στόχος .
    Τώρα ήλθα στην νέα Ελλάδα τής τροϊκαυταρχίας ; Όχι βέβαια , αλλά όσο γίονονται θα τα λέμε και θα τα ξαναλέμε σαν καινούρια για να μην πάθουμε μιθριδατισμό και τα συνηθίσουμε.
    Τέτοια videos όμως πρέπει να τα βλέπουμε συχνά για να μην ξεχνάμε πού βρισκόμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σου το είπα και εκεί. Έπρεπε να κόψεις τα μαλλιά σαν εμένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΣΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΔΩ
    http://enomenoiblogers.blogspot.com/
    ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΙΛ ΔΩΣΤΟ ΜΑΣ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν έδωσα καμία άδεια για να ανεβασετε οτιδήποτε στο blog σας. Δεν έχω καμία σχεση με τα όσα πρεσβεύετε, με τον τρόπο που κινείστε και γράφετε. Να κατέβει αμέσως ό,τι έχει σχάση με εμένα και τα βίντεο μου. Δε σας ήξερα ποτέ και ξαφνικά έρχεστε και αλλοιώνετε τη δουλειά μου. Και ανεβάζετε 2 videos με το υλικό μου πειραγμένο και με απόψεις άσχετες με εμένα. Καμία αναφορά στο όνομά μου. Καλή συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η ανάρτηση σας είναι εδω με τα στοιχεία σας για αυτό σας είπαμε για άδεια
    http://enomenoiblogers.blogspot.com/2011/10/blog-post_3699.html
    βέβαια κατέβηκαν και τα βίντεο το ένα ήταν ακριβώς στην ανάρτηση το δικό σας απλά στο youtube πάλι με τα στοιχεία σας δεν κατεβάζουμε ακόμη την ανάρτηση να την δείτε
    και πάλι συγνώμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οκ, κι εγώ δεν θελω να ειμαι αρνητικός, αλλά πρώτη φορά είδα την ανάρτηση μου επεξεργασμένη και δεν κατάλαβα το λόγο. Αν θέλετε, μπορείτε γενικά να αναδημοσιεύετε οτιδήποτε, αλλά όπως ακριβώς βρίσκεται εδώ, όπως άλλωστε έχουν κάνει και σε άλλα blogs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημέρα, το video είναι καταπληκτικό, το αναδημοσιεύω τόσο με το link για το vimeo όσο κι εδώ...

    Παίρνω το θάρρος να το κάνω πριν πάρω την άδειά σου διότι βλέπω ότι δεν έχεις πρόβλημα με την αναδημοσίευση φτάνει να μην αλλοιώνεται το περιεχόμενο...

    Νομίζω ότι δεν έχω κάνει κάτι τέτοιο αν παρ' όλα αυτά έχεις κάποια ένσταση πέσ' το μου και θα το κατεβάσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή