Μέλη του 18 άνω χαιρετίζουν τον Αχιλλέα, τον Κώστα και τη νέα τους ζωή



Η θεατρική ομάδα της μονάδας απεξάρτησης 18 άνω παρουσίασε την παράσταση «Ειρήνη» (
vimeo.com/​12857181) του Αριστοφάνη σε διασκευή Γ. Καλατζόπουλου στις 22-6 στο Θέατρο Μελισσίων στο πλαίσιο των εκδηλώσεων με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών στις 26 Ιουνίου.

Η επιστημονική υπεύθυνη της μονάδας κ. Κατερίνα Μάτσα άνοιξε την εκδήλωση επισημαίνοντας τη σημασία μιας τέτοιας παράστασης “σε καιρό πολέμου” αναφερόμενη και στις δύο πρόσφατες δικαστικές αποφάσεις σε βάρος των Αχιλλέα Δεσποτάκη και Κώστα Ριζόπουλου που καταδικάστηκαν αμετάκλητα σε 4 χρόνια φυλάκιση ο καθένας από το Εφετείο , για αδικήματα που είχαν διαπράξει όσο ήταν στη χρήση.


Κατήγγηλε την αναλγησία και την υποκρισία ενός κράτους που φέρεται να είναι ενάντια στα ναρκωτικά και κάλεσε όλους τους παρευρισκόμενους να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 28-6 στις
11:00 στο Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Στο κλείσιμο της εκδήλωσης, ο Αχιλλέας , ο Κώστας και οι συναγωνιστές τους δήλωσαν, ο καθένας με τον τρόπο του και όλοι μαζί , ότι στην εποχή της εξατομίκευσης, θα συνεχίσουν να αγωνιζονται για τη συλλογικότητα και να διεκδικούν μια νέα, καθαρή ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου